Tämä täytyy kokea itse – Ullis Experience

18.06.2013

Kouluttaja ja viihdyttäjä Ulla-Maija Rouhiainen esittelee palvelunsa NettiTiedon toteuttamilla nettisivuilla.

Ulla-Maija Rouhiainen on ideasampo ja kaiken nähneiden yritysvieraiden pelastus. Rouhiainen opettaa ja luennoi matkailuun, myyntiin ja markkinointiin sekä yrittämiseen liittyvistä aiheista pitkän kouluttajakokemuksen tuomalla varmuudella Suomessa ja ulkomailla, järjestää Helsinki-kierroksia, luonto-opastuksia ja saunaohjelmia sekä opintomatkoja ympäri maailmaa. Monipuoliset palvelut on nyt koottu omaksi ullisexperience.fi -nettisivustoksi.

Nettisivuillaan Rouhiainen halusi kaikki tarjoamansa palvelut esille helposti silmäiltävässä muodossa. Tärkeässä osassa oli selkeä sivustorakenne ja otsikointi. Yksityisenä elinkeinonharjoittajana sivuille lisättiin myös paljon tietoa Ulla-Maijan kokemuksesta ja koulutustaustasta. Sivuston ulkoasu räätälöitiin NettiTiedon mainostoimistossa – pääväriksi valittiin selkeä siniharmaa, jota piristettiin yrityksen toimintaan liittyvillä kuvilla.

Ullisexperience.fi -sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.ypj.fi>>


www.ullisexperience.fi

 

Lisätietoja

Ulla-Maija Rouhiainen Consulting
040 587 9869 / Ulla-Maija

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160