NettiTieto uuden jääurheiluliiton nettipalveluiden toimittajaksi

13.06.2013

Suomen Kaukalopalloliitto ja Suomen Ringetteliitto yhdistyivät. NettiTieto vastaa uuden kattojärjestön ja lajiliittojen osalta nettisivukokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä mainostoimistopalveluista.

Suomalainen jääurheilu sai vuoden 2013 alussa tuekseen vahvan kattojärjestön, kun Suomen Kaukalopalloliitto, Suomen Ringetteliitto, Ringetten SM-erotuomarit ry ja Kaukalopallon SM-liiga ry perustivat yhteisen Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto yhdistyksen. Yhdistymisen kautta halutaan paremmat mahdollisuudet kasvattaa harrastajamääriä ja lisätä lajien näkyvyyttä myös kansainvälisesti. Tavoitteita tuetaan mm. uusilla nettisivuilla, joiden kautta tehostetaan tiedotusta ja viestintää.

Visuaalinen ilme kuntoon

Uuden kattojärjestön lisäksi nettisivut uusittiin myös Kaukalopalloliitolle, Ringetteliitolle sekä kansainväliselle ringetteliitolle IRF:lle. Sivustot on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän laajoja ominaisuuksia hyödyntäen ja sivustojen visuaalisesta ilmeestä vastasi NettiTiedon mainostoimisto.

- Nettisivujen ja liittojen ilmeen uusiminen oli merkittävä osa yhdistymisprosessia. Liiton haluttiin aloittavan toimintansa täysin uudistuneena ja tässä apunamme oli NettiTieto Oy, kertoo Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä.

Liiton nettisivut toimivat tärkeänä osana viestintää ja sivustoille haluttiin paljon toiminallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Sivustoilta löytyy mm. tapahtumakalenteri, kuvagalleria, bannerialueet, uutismoduulit ja liiton käyttämien lomakkeiden tekoon tarkoitettu lomakegeneraattori. Laajan sisällön vuoksi nettisivupaketteihin varattiin rajaton sivumäärä: sivustolle on nyt voitu lisätä lajitietojen lisäksi mm. materiaalia harrastajille.

www.skrl.fi
www.ringette.cc


Lisätietoja

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi