Pälkäneen peruna maistuu mökkiläisillekin

11.06.2013

Paijan Perunatilan miehet tarjoavat laadukkaiden perunoiden lisäksi mökkivuokrausta.

Paijan Perunatila tuottaa useita perunalajikkeita yli 60 vuoden kokemuksella. Perunaa myydään tukkuihin, kauppoihin, laitoskeittiöihin ja kuluttajille. Perunaa voi ostaa myös suoraan tilalta. Perunaliiketoiminnan lisäksi tilalliset vuokraavat Pälkäneen alueella mökkejä. Mökkivuokrauksen ja perunatilan yhteiset nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Paijan Perunatilan nettisivupakettiin varattiin sähköinen yhteydenottolomake ja paljon sisältösivuja, jotta tarvittaessa mökkien varustelutaso, kuvat ja muu informaatio saadaan helposti silmäiltävässä muodossa esille. Sivustorakenne suunniteltiin tarjottujen palveluiden mukaan niin, että uusia sivuja on helppo luoda ilman, että kokonaisuudesta tulee sekava. Ulkoasussa haluttiin tuoda esille perunatilan juuret Pälkäneen maaseutukunnassa ja sivustolle luotiin yksilöllinen, maalaisromantiikkaa huokuva ulkoasu NettiTiedon mainostoimistossa.

Paijan Perunatilan nettisivupaketti on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.ypj.fi>>


www.paijanperunatila.fi


Lisätietoja

Paijan Perunatila
050 558 6506 / Petri
050 338 4563 / Jarkko

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160