Ystävällisen palvelun apteekki löytyy Lieksasta

06.06.2013

NettiTieto uudisti Lieksan Uuden apteekin logon ja nettisivut.

Lieksan Uusi apteekki tunnetaan ystävällisen ja asiantuntevan palvelun lisäksi pitkästä historiastaan. Apteekin juuret ulottuvat viime vuosisadan alun Laatokan Karjalaan, kun Kustaa Sakeus Melaja perusti vuonna 1913 apteekin Käkisalmen lähellä sijainneeseen Räisälään. Talvisodan seurauksena apteekin toiminta lakkasi, mutta silloinen apteekkari sai apteekkioikeuden Lieksan 2. Uuteen apteekkiin.

Nykyisissä tiloissaan terveyskeskuksen ja lääkärikeskus Villuksen läheisyydessä Lieksan Uusi apteekki on toiminut 90-luvun puolivälistä lähtien. Sujuva asiointi, monipuoliset palvelut ja osaava henkilökunta ovat apteekin perusta. Hyvää palvelua haluttiin kuitenkin entisestään parantaa ottamalla käyttöön nettisivusto, jonka kautta asiakkaat voivat tarkistaa mm. aukioloajat ja lukea apteekin ajankohtaisista asioista. Sivustolle suunniteltiin apteekin imagoon sopiva asiallinen ulkoasu ja samalla käyttöön otettiin uusi logo. Sivuston ja logon graafisesta suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto.

Apteekin nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka sivustot ovat helposti päivitettäviä ja sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin. Nettisivupakettiin lisättiin rajattoman sivumäärän lisäksi tapahtumakalenteri ja uutissyötteet, joiden kautta apteekkien asiakaslehden uutiset päivittyvät automaattisesti myös Lieksan Uuden apteekin sivuille.


www.lieksanuusiapteekki.fi

 

Lisätietoja

Lieksan Uusi apteekki
puh. 013 521 031
fax. 013 521 222

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160