SuoraSauma Oy laittaa katot kuntoon

03.06.2013

Katto pitää talon kunnossa ja nettisivut tekevät yrityksen. NettiTieto suunnitteli SuoraSauman uudet nettisivut.

Joensuulainen SuoraSauma Oy on kattorakentamisen ja ulkovuorauksen ammattilainen. Remontit ja korjaukset hoidetaan rautaisella ammattitaidolla, kokeneiden ammattilaisten voimin. Jotta yhtiön luotettava palvelu pääsisi oikeuksiinsa, SuoraSaumalle suunniteltiin uusi, laaja nettisivusto. Sivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä ja ulkoasun graafisesta ilmeestä vastasi NettiTiedon mainostoimisto.

SuoraSauman nettisivuilla haluttiin tuoda esille yhtiön monipuoliset palvelut ja pitkä kokemus alan töistä. Yhteydenottaminen haluttiin tehdä helpoksi ja käyttöön otettiin sähköinen yhteydenottolomake. Lisäksi yhteystiedot sijoitettiin näkyvästi etusivulle. Sisältösivut räätälöitiin niin, että monelle asiakkaalle tärkeä kattovahinkopäivystysnumero on yhdistetty sivuston ulkoasuun ja näkyy kaikilla sivuilla. Samalla periaatteella lisättiin sivuille myös yhtiön tärkeimpien yhteistyökumppaneiden logot. Yhtiön tekemiä kohteita tuotiin esille kuvagalleria-sivulla. Kuvagalleriaominaisuuden avulla kuvien lisääminen on nopeaa ja kuvien selaaminen vaivatonta. Myös sivuston ulkoasussa hyödynnettiin yhtiön omia referenssikuvia, joiden avulla sivustolle saatiin omaleimainen ja selvästi suomalainen ilme.


www.suorasauma.fi


Lisätietoja

SuoraSauma Oy
040 705 5297
info (at) suorasauma.fi


NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160