Kovaa laatua Kivimestareilta

31.05.2013

Kivimestareiden nettisivuilta löytyvät työnäytteet ovat inspiraationa sisustajalle.

Kivimestarit JK Oy on pohjoiskarjalainen kivitöihin erikoistunut yritys. Yritys muotoilee kivestä tulisijat, laatoitukset ja upeat kivisisusteet sisä- ja ulkotiloihin. Uusilla nettisivuillaan Kivimestarit halusivat tuoda esille työnäytteitään sekä tarjottavat palvelut hinnastoineen. Sivustolle haluttiin näyttävä ilme, joka esittelee kivisisustamisen mahdollisuuksia ja inspiroi sivujen käyttäjiä. Esiin haluttiin tuoda myös Kivimestareille erittäin tuttu juukalainen vuolukivi.

Kivimestareiden nettisivut rakentuvat sivuille rakennetun kuvagallerian ja NettiTiedon mainostoimiston suunnitteleman ulkoasun varaan. Ulkoasu suunniteltiin käyttämällä slideshow-rakennetta, joka mahdollistaa uusien kuvien lisäämisen sivujen yläosaan. Jos kuvia lisätään enemmän kuin yksi, ne vaihtuvat automaattisesti ja tuovat sivuille liikettä. Kuvagalleria toimii sivuilla työnäytteiden esittelyssä; gallerian kautta uusien referenssikuvien lisääminen on helppoa ja nopeaa. Nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.


www.kivimestarit.fi


Lisätietoja

Kivimestarit JK Oy
0400 279 120
jari.kukkonen (at) kivimestarit.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi