Casion uusi V-R100 Android-kassa Suomeen

27.05.2013

NettiTiedon toteuttama vr100.fi sivusto esittelee Casion uuden Android-kassan.

Casio-tuotteiden maahantuoja Jari Ahola Oy:n ja NettiTieto Oy:n yhteistyö jatkuu tiiviinä. Casion uusi V-R100 kassajärjestelmä esitellään NettiTiedon toteuttamilla nettisivuilla. Sivusto on Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuja ja sen ulkoasu bannerialueineen on suunniteltu NettiTiedon mainostoimistossa.

V-R100 on perinteinen, mutta moderneilla ominaisuuksilla varustettu myymäläkassa. Kassassa on mm. laadukas kosketusnäyttö, liitännät ulkoisille lisälaitteille, sisäänrakennettu kuittitulostin ja Internet-selain. Kassapäätteellä voidaan hoitaa kassa-asioiden ja maksupäätetapahtumien lisäksi kanta-asiakkuuksien hallinta ja varausjärjestelmän ylläpito. Android-pohjaisen kassan voi tilata suoraan nettisivujen kautta sähköisellä tilauslomakkeella.


www.vr100.fi


V-R100 on myös osa NettiTiedon Kassaratkaisukokonaisuutta. Verkkokaupan ja varastonhallinnan tuotekokonaisuudet voi ostaa NettiTiedolta myös Android-kassapäätteelle integroituna.


Lisätietoja

Jari Ahola Oy
020 789 0750
myynti (at) jariahola.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi