Hormitohtorit nuohoaa vuosien kokemuksella

24.05.2013

Nuohouspalvelu Ari Laukkasen Hormitohtorit avasi uudet, näyttävät nettisivut.

Hormitohtorit Ky on nuohous- ja ilmastoinnin puhdistuspalveluita tarjoava kainuulainen yritys. Yrityksellä on pitkä historia; tällä hetkellä 6 henkilöä työllistävä yritys on toiminut vuodesta 1989. Hormitohtoreiden toiminnan tarkoituksena on varmistaa asiakkaidemme tulisijojen turvallinen ja huoleton käyttö ja huolehtia puhtaasta sisäilmasta. Uudelle nettisivustolleen Hormitohtorit halusi selkeän valikkorakenteen ja kotimaisia arvoja ilmentävän ulkoasun. Sivuille haluttiin paljon sisältöä; kuvia, vinkkejä ja neuvoja sekä laaja tuote- ja palveluvalikoima. Sivujen haluttiin myös helpottavan yhteydenottamista ja tuotetiedustelujen tekemistä.

Laaja nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupaketti räätälöitiin yrityksen tarpeiden mukaan ja sivuille otettiin käyttöön kuvagalleria, sähköinen yhteydenottolomake ja kuusi sisältösivua. Riittävä määrä sisältösivuja helpottaa tiedon jaottelua, jolloin myös valikkorakenteesta saadaan toimiva. Yrityspalvelujärjestelmän kuvagalleria on erinomainen ratkaisu, jos nettisivuille halutaan paljon kuvia. Kuvagallerian kautta kuvien lisääminen on helppoa ja nopeaa, koska kuvia ei tarvitse käsitellä kuten sisältökuvia lisätessä.  Lisäksi sivustoon varattiin verkkokauppamahdollisuus. Sivuston ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa.


www.hormitohtorit.fi


Lisätietoja

Nuohouspalvelu Ari Laukkanen Ky
0400 275 129 (Ari Laukkanen)
ari.laukkanen (at) hormitohtorit.inet.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi