Tilausajot Kuljetus E. Kinnuselta

23.05.2013

Kuljetus E. Kinnunen avasi NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä toteutetut nettisivut.

Tilausajoihin ja valmismatkoihin keskittyvä Kuljetus E. Kinnunen halusi käyttöönsä nettisivut, jotka tukevat yritystoimintaa ja helpottavat tarjouspyyntöjen tekoa. Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä. Nettisivupakettiin yhdistettiin sähköinen yhteydenottolomake ja yrityksen nimen mukainen verkkotunnus. Yksilöllinen ilme saatiin yhdistämällä NettiTiedon valmiiseen ulkoasumalliin kuva yrityksen omasta ajokalustosta.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä on kehitetty vastaamaan monen kokoisten yritysten nettinäkyvyystarpeisiin. Sivustoja voidaan laajentaa joustavasti uusilla ominaisuuksilla ja ne sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin.


www.kuljetusekinnunen.fi


Lisätietoja

Kuljetus E. Kinnunen Ky
040 522 4190
kuljetus.esakinnunen (at) telemail.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi