Lastentori Viikari on lastenvaate ja -tarvike kirppis

20.05.2013

Lasten vaatteet ja tarvikkeet on helppo myydä niille erityisesti keskittyvällä kirpputorilla Lahden keskustassa. Kirppis löytyy nyt myös netistä osoitteesta lastentoriviikari.fi.

Lastentori Viikari avasi nettisivut tavoittaakseen paremmin paitsi potentiaaliset asiakkaat myös potentiaaliset kirpputorimyyjät. Käytetyille lasten tarvikkeille ja vaatteille riittää kysyntää, ja on erittäin tärkeää, että kirpputorin yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät myös netistä. Nettisivujen kautta myös pöytien vuokrahinnat ja ohjeet pöytämyynnin järjestämiseen saadaan hyvin esille.

Kirpputorin nettisivuston suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi NettiTieto. Yrityspalvelujärjestelmällä toteutetun nettisivuston ulkoasu räätälöitiin NettiTiedon mainostoimistossa ja ilmeeksi hioutui punasävyinen kokonaisuus, jota piristää veikeä pikkuneiti. Nettisivupakettiin varattiin viisi sisältösivua, jotta sivusto pysyy selkeänä ja etsittävät tiedot löytyvät vaivattomasti. Sivuille lisättiin myös kartta ja Facebook-linkki. 


www.lastentoriviikari.fi


Lisätietoja

Lastentori Viikari
050 543 6001
lastentoriviikari (at) gmail.com

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi