Tuusniemen apteekki löytyy myös netistä

16.05.2013

NettiTiedon mainostoimisto suunnitteli Tuusniemen apteekin verkkosivujen ilmeen. Sivusto toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä.

Tuusniemen apteekin uusi nettisivusto on NettiTiedon käsialaa. Sivuston avulla apteekki haluaa parantaa asiakasviestintäänsä ja lisätä tietoisuutta apteekin laajoille palveluille. Netin kautta apteekin aukioloajat on helppo tarkistaa ja sivut ovat hyvä kanava myös apteekin tarjoustuotteiden esille tuontiin. Sivustolla esitellään apteekin palvelut, henkilökunta ja tarjoustuotteet. Lisäksi sivuilta löytyy aukioloajat, tarkat yhteystiedot, kartta ja sähköinen yhteydenottolomake.

Apteekin kuusisivuisen nettisivuston julkaisualustana käytettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmää. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut ovat helppokäyttöiset ja sivujen päivittäminen onnistuu vaivattomasti netissä. Sivuston ulkoasussa hyödynnettiin apteekin omia kuvia ja värisävyiksi valittiin apteekille tyypillinen vihreän ja valkoisen yhdistelmä.


www.tuusniemenapteekki.fi


Lisätietoja

Tuusniemen apteekki
(017) 661 228
tuusniemen.apteekki (at) apteekit.net

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi