Mittatilauskalusteet puusepältä

16.05.2013

Puuseppä Tukiainen valmistaa yksilölliset kalusteet toiveiden mukaan käsityönä Kuopiossa.

Kuopiolainen Puuseppä Tukiainen tilasi NettiTiedolta kotisivun toimintansa esittelyyn. Tärkein tavoite sivuille oli, että puusepän yhteystiedot löytyvät entistä paremmin myös nettihakujen kautta. Yksisivuinen kotisivu toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka sopii monipuolisuutensa vuoksi kaiken kokoisille yrityksille. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketteihin sisältyy tehokas hakukoneoptimointi, joka parantaa yksittäisten sivustojen löytymistä esimerkiksi hakukoneiden kautta. Nettisivupakettiin yhdistettiin oma verkkotunnus ja yrityksen nimen mukainen sähköpostipalvelu.

Jatkossa nettisivuja on helppo laajentaa uusilla sisältösivuilla tai ottamalla käyttöön toiminnallisuutta parantavia lisäpalveluita. Lisäpalveluista löytyy mm. kuvagalleria, verkkokauppa, sähköiset yhteydenottolomakkeet, kielituki ja yrityskuvasuunnittelua sivuston ulkoasun räätälöinnistä logojen ja mainosmateriaalien suunnitteluun.


www.puuseppatukiainen.fi
 

Lisätietoja

Puuseppä Tukiainen
040 703 8557
markus.tukiainen (at) puuseppatukiainen.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi