NettiTiedosta mäkihyppääjälupaus Ville Korhosen sponsori

14.05.2013

Kuopiolainen mäkihyppääjälupaus Ville Korhonen on valittu NettiTiedon sponsorointikohteeksi. NettiTieto toteutti Korhoselle näyttävät nettisivut.

NettiTieto Oy ja Ville Korhonen ovat solmineet sponsorointisopimuksen, jonka mukaan NettiTieto tukee Korhosen mäkihyppyuraa ja parantaa Korhosen medianäkyvyyttä. Ville Korhonen harjoittelee tällä hetkellä Jukka-Pekka Parkkisenniemen valmennuksessa 16–19-vuotiaiden Akatemia-ryhmässä. Ryhmästä on tarkoitus löytää tulevaisuuden huippuhyppääjät. Puijon Hiihtoseuran lupaava juniori on syntynyt vuonna 1996 ja yksi ryhmän potentiaalisista huipuista.

NettiTieto suunnitteli ja toteutti Korhoselle laajan nettisivuston, johon kuuluu mm. kuvagalleria, blogi, uutiset ja englanninkieliset sivut. Sivuilla voi selata kuvia, katsoa Korhosen hyppyvideoita ja lukea mäkihyppääjän kuulumisia kisoista ja harjoituksista.  Sivuston ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa ja julkaisualustana käytettiin Yrityspalvelujärjestelmää.

Ville Korhosen nettisivut löytyvät osoitteesta www.villekorhonen.com.

Lisätietoja

Ville Korhonen
info (at) villekorhonen.com
044 282 7700

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160