Kettukatti vuokraa lomamökit Leviltä ja Vuokatista

06.05.2013

Kettukatin lomamökit löytyvät nyt NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta.

Kettukatin uuden nettisivuston ilme valittiin NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemista valmiista ulkoasumalleista, joista löytyi sopiva kelohonkainen kokonaisuus. Sivusto esittelee Kettukatin vuokramökkejä ja sisällössä keskityttiin mökkien varustelutasoon ja kuviin. Jotta kuvia olisi mahdollisimman helppo lisätä ja vaihtaa, sivustolle otettiin käyttöön kuvagalleria. Lisäksi yhteydenottamista helpotettiin sähköisellä yhteydenottolomakkeella, jonka kautta asiakas voi hoitaa hintatiedustelut ja varaukset suoraan nettisivuilta.

Nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivujen sisältöä ja kuvia on helppo päivittää helppokäyttöisen sivujen hallinnan kautta. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Järjestelmä tarjoaa lisäksi laajan lisäominaisuusvalikoiman, jonka avulla sivuja voi laajentaa joustavasti.
 

Lisätietoja:

Kettukatti
www.kettukatti.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi