Osaava sähköasentaja löytyy Sähköspotista

03.05.2013

Oululainen Sähköspotti Oy avasi nettisivut.

NettiTieto toteutti Sähköspotille sähköisen käyntikortin nettiin. Yksisivuiseen nettisivupakettiin sisällytettiin oma domain ja yrityksen nimelle personoidut sähköpostipalvelut. Ammattimiehet löytyvät nyt hyvin myös nettihakujen kautta.

Sähköspotti Oy on hiljattain toimintansa aloittanut sähköasennuksiin erikoistunut yritys. Uusi yritys haluaa kilpailla markkinoilla tehokkaasti ja panostaa erityisesti nettinäkyvyyteen. Suurin osa kuluttaja-asiakkaista etsii palveluiden tarjoajat ensisijaisesti netin kautta ja enenevässä määrin myös yritykset arvioivat potentiaalisia yhteistyökumppaneita nettisivujen kautta. Sähköspotin nettisivu toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.


www.sahkospotti.fiLisätietoja:

Oulun Sähköspotti Oy
040 586 6666
posti (at) sahkospotti.fi
 
NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi