Lastenpuoti Saga avasi verkkokaupan

02.05.2013

Lastenpuoti Saga myy laadukkaita lastenvaatteita verkossa ja myymälässä. Verkkokauppamyynti tukee myymälämyyntiä ja käyttöön haluttiin yksi järjestelmä, jonka kautta myynnin seuranta olisi mahdollisimman vaivatonta ja myös varastonhallinta pysyisi ajan tasalla.

www.lastenpuotisaga.fi -verkkokauppa toteutettiin NettiTiedon Kassaratkaisuna, johon sisältyy kaikki verkkokaupankäynnin elementit. Kassaratkaisu yhdistää varastonhallinnan, verkkokaupan ja liikkeen myynnit, ja se on rakennettu markkinoiden laadukkaimmilla komponenteilla helposti käyttöönotettavaksi ja varmatoimiseksi kokonaisuudeksi. Kassaratkaisu mahdollistaa yhteisen varastonhallinnan myymälän ja verkkokaupan välillä ja kaikkia tuotteita hallitaan yhden nettiselaimella käytettävän hallintaliittymän kautta – varastosaldo pysyy ajan tasalla vaikka myyntiä tehdään myymälän lisäksi verkossa.


 

Lisätiedot

Lastenpuoti Saga
info(at)lastenpuotisaga.fi
040 504 6199

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160