IPR-Nede neuvoo keksijöitä

02.05.2013

Joensuulainen IPR-Nede tarjoaa apua, kun keksijä on hukassa. Yrityksen sähköinen käyntikortti toteutettiin NettiTiedolla.

Lauri Nederstöm on keksintöalan ammattilainen ja tarjoaa neuvontaa ideoiden kehittämiseen ja patentointiin. Yksityisenä elinkeinonharjoittajana toimivalla Nederströmillä on yli 60 vuoden kokemus keksintötoiminnasta ja neuvontaa hän on tarjonnut alalla jo reilut 20 vuotta.

Jotta keksijät löytäisivät IPR-Neden palvelut mahdollisimman hyvin, yritykselle avattiin oma nettisivu. Sivun toteutuksesta vastasi NettiTieto ja julkaisualustana käytettiin Yrityspalvelujärjestelmää. IPR-Neden sivusto on yrityksen sähköinen käyntikortti – nettisivumuotoon lisätyt yhteystiedot löytyvät hakukoneidenkin kautta hyvin ja lisäävät yrityksen tunnettuutta. Yksisivuinen nettisivu on edullinen tapa näkyä verkossa. Tarvittaessa nettisivuja on helppo laajentaa ottamalla käyttöön lisäsivuja ja muita lisäpalveluita.

Lisätietoja:

IPR-Nede
040 742 5607
www.ipr-nede.fi
 
NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi