Kainuun Teräsmiehet valmistaa metallituotteet ja -rakenteet

29.04.2013

Kainuun Teräsmiehet valitsi nettisivukumppanikseen NettiTiedon.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä toteutettu terasmiehet.fi on Kainuun Teräsmiehet Oy:n esittelysivu. Tilausperiaatteella toimiva konepaja valmistaa metallista tuotteita ja rakenteita mm. teollisuuden, rakentamisen ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Teräsmiehillä on laajaa osaamista myös polyeteenituotteista ja yritys hoitaa myös metalli- ja muovituotteiden asennuksia.

Nettisivujen kautta Kainuun Teräsmiesten tavoitteena on lisätä konepajan palveluvalikoiman tunnettuutta. Erityisesti yksityisasiakkaiden toivotaan löytävän Teräsmiesten metalli- ja muoviosaamisen palvelut.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Valitse pakettiin tarvittava määrä sivuja ja lisää toiminnallisuutta kuvagallerialla, tarjouspyyntölomakkeella tai vaikka uutiskirjeellä – voit aloittaa perussivusta ja laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.


www.terasmiehet.fi


 Lisätietoja

Kainuun Teräsmiehet Oy
040 126 2000, Jorma Aihos
info (at) terasmiehet.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi