Apua unettomuuteen

29.04.2013

NettiTieto toteutti uniterapeutti Susan Pihlin uudet kotisivut.

Susan Pihl on uniterapeutti, joka hoitaa unettomuutta, unihäiriöitä, stressiä ja ahdistusta terapiavastaanotollaan Helsingin Uniklinikalla. Pihl uskoo unettomuuden lääkkeettömään hoitoon ja luennoi mm. unesta ja unihäiriöiden itsehoidosta. NettiTieto suunnitteli terapeutille uudet nettisivut, joilla esitellään uniterapiaa sekä Pihlin luento- ja kirjatarjontaa.

Pihlin nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä ja niiden ulkoasu räätälöitiin NettiTiedon mainostoimistossa. Yksisivuinen nettisivu on hyvä ratkaisu pienelle yritykselle tai yksityisyrittäjälle, joka haluaa nettiin tiiviin esittelyn yhteystietoineen. Nykyaikana moniin ongelmiin etsitään ratkaisua ensin netistä ja on tärkeää, että myös palveluiden tarjoajat löytyvät netistä tehokkaasti.  NettiTiedon nettisivut sisältävät hakukoneoptimoinnin ja sivujen valmistelun julkaisukuntoon.


www.susanpihl.fi


Lisätietoja:

Susan Pihl
0400 593 614
susan.pihl (at) gmail.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi