French Connection avasi verkkokaupan Suomeen

25.04.2013

Vaate- ja kenkämerkki French Connection uudisti nettisivunsa ja avasi Suomeen verkkokaupan. Sivustokokonaisuuden ulkoasuineen suunnitteli NettiTiedon mainostoimisto.

Vuoden verran Kluuvin kauppakeskuksen katutasossa Helsingin keskustassa toiminut French Connection laajentaa saatavuuttaan verkkokaupan kautta kaikkialle Suomeen. Verkkokauppa sisältää muotia sekä miehille että naisille ja valikoimasta löytyy myös kenkiä ja asusteita. Verkkokaupan ja uuden nettisivuston toteutuksesta vastaa NettiTieto.

Uusittuun nettisivustokokonaisuuteen kuuluu verkkokaupan ja tuotesivujen lisäksi French Connection
-brändin mukainen näyttävä etusivu, sisältösivuja, kuvagalleria ja valmius venäjänkielen kielitukeen. Sivuston ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Ilmeen haluttiin toistavan merkin korkeaa laatua ja ajatonta tyylikkyyttä sekä tukevan sivuilla navigointia. Kokonaisuudessa hyödynnettiin yrityksen näyttäviä mainos- ja tuotekuvia sekä videokuvaa.  Sivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu hyvin kaikenkokoisten yritysten nettisivujen julkaisujärjestelmäksi. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voidaan laajentaa joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan ja NettiTiedon mainostoimisto räätälöi sivustolle halutun ulkoasun.


www.frenchconnection.fi
 


Lisätietoja:

Experience Sourcing Oy, French Connection Finland
09 863 2124
www.frenchconnection.fi
 
NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi