Hiidenmäen lasten- ja nuortenkodille uusi nettisivusto

24.04.2013

NettiTieto uudisti kymmenen vuotta toimineen Hiidenmäen nettisivuston.

Hiidenmäen lasten- ja nuortenkoti on osa Neveles Oy:n lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuollon palvelua. Hiidenmäki sijaitsee Hämeenlinnassa ja tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa kuntien sosiaalitoimen huostaanottamille tai avohuollon tukitoimena sijoitettaville lapsille ja nuorille. Hiidenmäen uudella nettisivustolla löytyy paljon tietoa nuorten tukipalveluista ja laaja esittely lasten- ja nuortenkodista. Sivuille lisättiin paljon kuvia alueesta ja laitoksesta sekä hakutoiminto helpottamaan tietojen löytymistä.

Hiidenmäen nettisivujen ulkoasua personoitiin alueen kuvista tehdyllä ylätunnisteella, muilta osin sivuston pohjana käytettiin NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemaa valmista siniharmaata ulkoasumallia. Sivuston laaja tietosisältö jaoteltiin omiin osioihin ja jäsenneltiin helposti luettavaan muotoon. Hakuvalikon avulla tietoa voi etsiä nopeasti myös hakusanan avulla. Sivuilla otettiin käyttöön sähköinen palautelomake, jonka avulla voi jättää myös yhteydenottopyynnön ja tiedustella paikkatilannetta. Sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.


www.hiidenmaki.fi


Lisätietoja:

Neveles Oy, Hiidenmäen lasten- ja nuortenkoti
0400 848 823
kirsi.heiskanen (at) hiidenmaki.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi