Trexman laittaa hommat toimimaan

22.04.2013

Kiinteistö- ja rakennusalan yritys Trexman hankki laajat nettisivut NettiTiedolta.

Trexman tarjoaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla monipuolista ja osaavaa palvelua asuntoyhtiöille, rakentajille ja yrityksille. Alusta lähtien Trexmanin mottona on ollut erottua alalla vastuullisella ja ammattitaitoisella palvelulla. Laadukas nettisivusto oli yksi tärkeä kehitysaskel, jolla yritys tuo tarjontaansa esille. Nettisivuston avulla yritys löytyy hyvin nettihauissa ja yhteistyömahdollisuudet tulevat selkeästi esille. Myös yhteydenottaminen on sivuston kautta entistä helpompaa – yhteystietojen lisäksi sivuilta löytyy sähköinen yhteydenottolomake, jolla voi jättää vaikka tarjouspyynnön tai aikataulukyselyn.

Trexmanin nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä. Nettisivupakettiin sisällytettiin useita sisältösivuja, sähköinen yhteydenottolomake ja yrityksen nimen mukaan personoidut sähköpostipalvelut. Sivujen ulkoasu valittiin NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemista valmiista ulkoasumalleista. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuja on helppo ylläpitää eikä päivityksiin tarvita perus tietokoneen käyttötaitoja laajempaa osaamista. Sivujen päivittämiseen tarvitaan vain tietokone ja nettiyhteys.


www.trexman.fiLisätietoja:

Trexman Oy
040 7200 778
info@trexman.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi