Erikoiskokojen kengät Belissimasta

22.04.2013

Erittäin pienten ja erittäin suurten naisten kenkien kenkäkauppa Belissima valitsi sivujensa toteutukseen NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän.

Belissima on eurooppalaisten laatumerkkien kenkäliike, jonka valikoima keskittyy pieniin (koot 32-36) ja suuriin (42-46) kenkäkokoihin. Fredrikinkadulla Helsingissä palveleva liike avasi nettisivut, jotta erikoiskokoja tarvitsevat asiakkaat myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella löytäisivät kenkävalikoiman. Sivujen kautta voi liittyä Belissiman kanta-asiakkaaksi ja näin saada tietoa uutuuksista.

Belissiman nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupakettiin sisällytettiin lomakegeneraattori sekä yksi sisältösivu, jonka tekstit käännettiin suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Sivuston ilme suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Ulkoasussa erityisen tärkeää oli tuoda esille liikkeen myymät merkit. Belissima kenkäliikettä pyörittää TAP-Trading Oy.


www.bellissima.fi


Lisätietoja:

TAP-Trading Oy
0400 956 786
tap-trading (at) welho.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi