Ylämaan Jalokivimuseo esittäytyy uusilla nettisivuilla

19.04.2013

Etelä-Karjalassa sijaitseva Ylämaan Jalokivimuseo valmistautuu kesän matkailukauteen uusien nettisivujen avulla.

Lappeenrantaan kuuluva Ylämaa herää eloon kesämatkailukaudella, kun Jalokivimuseo avaa ovensa kesäkuun alussa. Jalokivimuseo ja Ylämaan jalokivikylä koruliikkeineen on suosittu nähtävyys ja vierailukohde, jossa viihtyy koko perhe. Monipuolinen nähtävyys haluttiin entistä paremmin esille ja kaupungin sivuihin lukeutuvien nähtävyysinfojen lisäksi Ylämaan Jalokivimuseoyhdistys päätti avata Jalokivimuseolle oman nettisivuston. Sivuston toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä.

Ylämaan Jalokivimuseon nettisivupakettiin sisällytettiin paljon sisältösivuja, jotta kaikki kiinnostavat osa-alueet saadaan hyvin esille. Omina otsakkeinaan löytyvät mm. Jalokivimuseo, Jalokivikylä ja kesäisin järjestettävät kansainväliset Jalokivimessut, joille saapuu näytteilleasettajia kaikkialta maailmasta. Koska sivujen haluttiin palvelevan myös kansainvälisiä vieraita, käyttöön otettiin englanninkielen kielituki. Lisäksi sivustoon yhdistettiin kuvagalleria, sähköinen yhteydenottolomake ja räätälöity ulkoasu, jonka haluttiin toistavan jalokivien loistoa. Ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Inspiraationa toimi Jalokivikylästäkin löytyvä suomalainen kansallisjalokivi spektroliitti.

Ylämaan Jalokivimuseon nettisivut löytyvät osoitteesta ylamaanjalokivimuseo.fi.

Lisätietoja:

Ylämaan Jalokivimuseoyhdistys ry
Teuvo Tielinen
0500 459 156
info (at) ylamaanjalokivimuseo.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi