Fysikaaliset hoidot Karhuvuoren Terveyspalvelusta

18.04.2013

Karhuvuoren Terveyspalvelu ohjaa nettisivuillaan kohti terveyttä ja hyvää oloa.

Kotkassa toimiva Karhuvuoren Terveyspalvelu on fysikaalinen hoitolaitos, jonka etuja ovat mm. nopea hoitoon pääsy ja akuuteissa tapauksissa myös viikonloppuisin tarjotut palvelut. Vuodesta 1989 toiminut hoitola on erikoistunut akuuttien ja kroonisten tuki- ja liikuntaelinten kipujen hoitoon ja kuntoutukseen. Yleisimpiä hoidettavia ovat niskan ja selän vaivat ja kiputilat. Fysikaalisia hoitoja tarjotaan lääkärin lähetteellä, mutta mm. hierontaa, homeopatiaa, nikamien ja nivelten käsittelyä sekä vyöhyketerapiaa saa myös ilman lähetettä.

Hoitolan palvelut löytyvät nyt myös netistä, NettiTiedon toteuttamalta sivustolta. Sivustolla pääpaino on hoitolan kattavassa hoitovalikoimassa ja yhteystiedoissa. Hoitolaitoksen ajanvaraus toimii puhelimitse, mutta nettisivuilla otettiin käyttöön myös sähköinen yhteydenottolomake, jolla voi jättää soittopyynnön tai tiedustella hoitoja ja vapaita aikoja. Lisäksi sivujen kautta voi ostaa hoitolaitoksessa myytäviä Lambar -lampaanvillatuotteita. Nettisivusto verkkokauppoineen toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.


www.terveyskarhu.fi


Lisätietoja:

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky
(05) 260 1711
info (at) terveyskarhu.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi