Käsityöihmisille oma verkkokauppa

15.04.2013

Stop! Solveig Shop myy langat ja tarvikkeet NettiTiedon toteuttamassa verkkokaupassa.

Stop! Solveig Shop on käsityölankojen ja tarvikkeiden myyntiin sekä päällysvaatteiden korjaukseen keskittynyt yritys, joka on toiminut vuodesta 2008. Muutaman vuoden ajan yritys on harjoittanut myös lankojen maahantuontia pääasiassa Italiasta ja Liettuasta. Yrityksen toimipiste ja tukkukauppa sijaitsevat Salossa, mutta verkkokaupan myötä tuotteet ovat tilattavissa myös netin kautta.

Stop! Solveig Shop -verkkokauppa on laadukas NTG Verkkokauppa, jonka ulkoasu on räätälöity NettiTiedon mainostoimistossa. Kaupan valikoima on järjestelty selkeisiin tuoteryhmiin ja omina valikkoinaan löytyvät myös tarjous- ja uutuustuotteet. Lisäksi verkkokauppaan on yhdistetty kuvagalleria, josta voi hakea inspiraatiota omiin käsitöihin. Verkkokaupan tuotteita, tilauksia ja asiakasrekisteriä hallitaan helppokäyttöisen hallintaliittymän kautta.  Järjestelmästä voidaan koostaa mm. vuosi-, viikko ja päiväkohtaiset raportit myynnistä, tilausmääristä sekä asiakkaiden tilauksista.

Siirry ostoksille solveigshop.fi-verkkokauppaan>>

 

Lisätietoja:

Stop! Solveig Shop!
044 279 3797
myynti (at) solveigshop.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi