Myös apteekki tarvitsee nettisivut

12.04.2013

Hankasalmen apteekki luotti sivustosuunnittelussa NettiTiedon ammattitaitoon.

Apteekille oma verkkosivusto on tehokas viestintäkanava ja osa hyvää asiakaspalvelua. Netin kautta apteekin aukioloajat ja yhteystiedot on helppo tarkistaa ja samalla apteekki voi tuoda esille myös esimerkiksi tarjoustuotteitaan. Hankasalmen apteekki halusi nettisivustostaan laadukkaan kokonaisuuden, jota on miellyttävä käyttää ja jonka ulkoasu on apteekin imagon mukainen. Nettisivuston toteuttajaksi valittiin NettiTieto Oy.

Hankasalmen Apteekin nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivuston ulkoasu räätälöitiin apteekin yritysilmeen mukaisesti hillittyjä vihreän, sinisen ja harmaan sävyjä käyttäen. Sisällössä keskityttiin apteekin palvelut, sijainti, maksutavat ja tarjoustuotteet. Sivuille lisättiin myös paljon terveyteen liittyviä linkkejä, joiden avulla sivujen käyttäjä voi löytää lisätietoa mm. apteekkituotteista ja palveluista. Yhteydenottaminen haluttiin tehdä asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, joten sivuille räätälöitiin myös sähköinen yhteydenottolomake. Valikkorakenne pidettiin yksinkertaisena, jotta sivuille liikkuminen olisi mahdollisimman helppoa.

Nettikäyttöisen sivujenhallinnan avulla sivuston päivittäminen on helppoa. Sivuston päivittäminen ei vaadi ohjelmointitaitoja ja apteekkihenkilökunta pystyy itse lisäämään nettisivuille tietoja poikkeuksellisista aukioloajoista ja uusista tarjoustuotteista.


www.hankasalmenapteekki.fi


Lisätietoja:
Hankasalmen apteekki
014 841 455
hankasalmen.apteekki (at) apteekit.net

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi