Rauman Lappi Ter-kon nettiin

11.04.2013

Raumalla toimivan metallialan yrityksen palvelut löytyvät nyt myös NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta.

Lappi Ter-kon on vuonna 1997 perustettu metallien työstöön keskittyvä konepaja. Yritykselle haluttiin selkeä yritysilme ja uuden ilmeen mukainen nettisivusto. Nettisivujen avulla yrityksen palvelut haluttiin tuoda esille selkeässä ja helposti silmäiltävässä muodossa niin, että asiakkaat ja yhteistyökumppanit saavat hyvin tietoa yrityksen tarjonnasta.  

NettiTiedon mainostoimisto suunnitteli Lappi Ter-kon Oy:lle yrityksen toimialaa mukailevan yritysilmeen ja sen mukaisen nettisivuston. Sivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka nettisivuja voi päivittää selainkäyttöisen sivueditorin avulla netin kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Räätälöidyn ulkoasun lisäksi nettisivupakettiin sisällytettiin yhteydenottolomake ja laajat sisältösivut karttakuvineen.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Valitse pakettiin tarvittava määrä sivuja ja lisää toiminnallisuutta kuvagallerialla, tarjouspyyntölomakkeella tai vaikka uutiskirjeellä – voit aloittaa perussivusta ja laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.


www.lappiterkon.fi


Lisätietoja:

Lappi Ter-Kon Oy
040 734 1354
terkon (at) saunalahti.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi