Keltainen on Artexin väri

09.04.2013

NettiTiedon mainostoimisto suunnitteli Joensuussa toimivalle Kangasliike Artexille näyttävän nettisivuston verkkokauppoineen.

Kangasliike Artexin uusi inspiroiva nettisivusto on NettiTiedon käsialaa. Kangasmyynnin lisäksi Artex tarjoaa ompelu- ja suunnittelupalveluita sekä vaatteiden korjausompelua. Uuden sivuston haluttiin esittelevän yrityksen monipuolista palvelutarjontaa ja tuovan esille myös myytävät kankaat ja ompelutarvikkeet. Sivustosta haluttiin omaperäinen, pirteä ja selkeä. Nettisivuston toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä.

Kaunis kangasmainen ulkoasu sai syntynsä NettiTiedon mainostoimistossa. Väriksi valittiin auringon sävyt, jotka vaihtelevat kuvioinnissa keltaisesti poltettuun oranssiin. Sivusto rakennettiin kuudelle sivulle, joille tekstien lisäksi sijoitettiin kuvia, kartta ja yhteydenottoa helpottava sähköinen lomake. Nettisivukokonaisuuteen yhdistettiin valmius verkkokaupalle, joten Artexin kankaat, langat ja ompelupalvelut voi jatkossa tilata vaivattomasti myös netin kautta.


www.kangasliikeartex.fi

 

Lisätietoja:

Joensuun Artexia Ky
Puronsuunkatu 1, Joensuu 80260
0400 361 455

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi