Imatran Huolto Centerin verkkosivu-uudistus valmistui

03.04.2013

Imatralainen huoltoliike sai yritystoimintansa tueksi laajan nettisivuston. Sivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Imatran Huolto Centerin yrittäjällä on 15 vuoden kokemus erilaisten pienkoneiden, moottoreiden, veneiden ja mopojen korjaamisesta ja huoltotöistä. Vaikka huoltopisteellä on vakiintunut asiakaskunta ja tieto palveluista liikkuu tyytyväisten asiakkaiden avulla, merkittävä osa uusista asiakkaista etsii palveluiden tarjoajat netin kautta. Nettisivujen avulla haluttiin parantaa yrityksen tunnettuutta ja kilpailukykyä. Nettisivujen sisällössä pääpaino on yrityksen palveluissa, mutta myös yhteydenottaminen haluttiin tehdä mahdollisimman helpoksi.

Imatran Huolto Centerin nettisivupakettiin sisällytettiin 6 sisältösivuja, kuvagalleria ja yhteydenottolomake. Lisäksi sivuston ulkoasu räätälöitiin yrityksen toiveiden mukaan NettiTiedon mainostoimistossa ja sivuille lisättiin myös vaihtuva kuvasarja. Sivuston väri on luotettava ja helposti lähestyttävä sininen. Taustaan valittiin kuvaa vedestä, joka kuvaa imatralaisen yrityksen juuria Saimaan äärellä. Vaihtuvien kuvien avulla tuotiin sivustoon eloa.

Helppokäyttöisen sivueditorin avulla Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuja on helppo päivittää. Tekstien muokkaaminen ja kuvien lisääminen onnistuu ilman ohjelmointitaitoja, ja sivustoa voi tarvittaessa laajentaa joustavasti lisäpalveluiden avulla.


www.imatranhuoltocenter.fi

 

Lisätietoja:

Imatran Huolto Center
050 320 8920
posti (at) imatranhuoltocenter.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi