Kone Niskalan nettisivut avattu

02.04.2013

Kone Niskala valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTieto Oy:n.

Kone Niskalan uusi nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka etuja ovat mm. tehokas hakukoneoptimointi ja helppo päivitettävyys. Sivustolle haluttiin yrityksen toimintaa tukeva ilme, jonka suunnitteli NettiTiedon mainostoimisto.

Sivuston väreiksi valittiin harmaan eri sävyjä, joita tehostaa tumma oranssi. Sivustopakettiin varattiin useita sisältösivuja ja kuvagalleria, jotta asiakas saa jäsenneltyä sivuille haluamansa sisällön toivomallaan tavalla. Kuvagallerian avulla kuvien selaileminen on helppoa ja niitä voidaan lisätä sivuille nopeasti. Tehokkaan hakukoneoptimoinnin avulla Kone Niskalan nettisivut löytyvät hyvin ja toimivat yrityksen käyntikorttina verkossa.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. Palveluihimme kuuluu myös yritysilmeen suunnittelu, sisällöntuotanto ja muut mainostoimistopalvelut.


www.koneniskala.fi


Lisätietoja:

Kone Niskala Oy
0400 290 359
lauri.niskala (at) koneniskala.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi