Mainospalvelu Veikko Kananoja luottaa NettiTietoon

27.03.2013

Pohjalainen mainosalan yritys valitsi NettiTiedolta nettisivupaketin ja graafisen suunnittelun palvelut.

Mainospalvelu Veikko Kananojan nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä. Helppokäyttöiset nettisivut sopivat joustavuutensa vuoksi monen kokoisille yrityksille ja sivujen päivitys onnistuu selainkäyttöisen sivujenhallinnan kautta paikasta riippumatta.

Kananojalle valittiin kuusisivuinen, yritysilmeen mukaisesti räätälöity nettisivupaketti, johon yhdistettiin kuvagalleria ja sähköinen yhteydenottolomake. Sivusto jäsenneltiin yrityksen toiveiden mukaisesti helposti silmäiltäväksi kokonaisuudeksi, jossa pääpaino on yrityksen palveluissa. Ulkoasu suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja sivuille lisättiin kuvia tehdyistä toimeksiannoista. Tehtyjä töitä esitellään myös kuvagalleriassa, jota yrittäjän on helppo itse ylläpitää.

Mainospalvelu Veikko Kananoja on 80-luvulta asti mainosalan palveluita tarjonnut pienyritys. Palveluihin kuuluu mm. auto- ja ikkunateippaukset, silkkipainotarrat, kehystetyt valokuvataulut ja valomainokset.


www.kananoja.fi

 

Lisätietoja:

Mainospalvelu Veikko Kananoja
0400 664 478
info (at) kananoja.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi