Puhdasta pyykkiä Oulujärven Pesulasta

25.03.2013

NettiTieto Oy ja Pesula Pesukarhu yhdistivät voimansa puhtaan pelin merkeissä.

Oulujärven Pesula Ky pyörittää Kajaanissa ja Oulussa pesulapalveluita Pesula Pesukarhun nimellä. Ammattilaiset huoltavat kaikki kodin tekstiilit sekä työasut ja suojahaalarit ym., asiakkaina pesulalla on sekä yrityksiä että kuluttajia. Pesulayritys tilasi uudet nettisivut NettiTiedolta ja nettisivupakettiin yhdistettiin myös räätälöity ulkoasu. Uuden nettisivuston avulla pesulapalvelut halutaan entistä paremmin myös kuluttaja-asiakkaiden tietoisuuteen.

Pesula Pesukarhun nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivuston ulkoasun suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto. Ulkoasu räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaisesti puhtautta ja raikkautta henkiväksi; ilmettä sivulle tuo sinisävyisen ulkoasun lisäksi pesulan logo. Sisällössä pääpaino on pesulapalveluissa ja hinnastossa. Sivuille lisättiin myös sähköinen yhteydenottolomake.

Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voi helposti laajentaa tarpeen mukaan. Sivuja voi laajentaa esimerkiksi kieliversioilla, uusilla sisältösivuilla, kuvagallerialla tai uutisilla.


www.pesulapesukarhu.fi


Lisätietoja:

Oulujärven Pesula Ky
(08) 613 4046
info (at) pesulapesukarhu.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi