Kymppikouralle täyden kympin nettisivut

22.03.2013

Kaivureiden ja metsäkoneiden lisälaitteita valmistavalle KymppiKoura Oy:lle räätälöitiin nettisivut NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Haapavedellä toimiva KymppiKoura Oy valmistaa lisälaitteita kaivureihin ja metsäkoneisiin sekä valmistaa ja korjaa maataloustyökoneita. Kymppikoura-laitteet ovat järeitä ja kestävä laatu toimii vaikeissakin olosuhteissa. Koska yritys toimittaa laitteita ympäri Suomen, on tärkeää, että yrityksen yhteystiedot löytyvät netin kautta tehdyissä hauissa hyvin. Nettisivujen avulla yrityksen löytymistä haluttiin parantaa.

KymppiKouran nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmä ja nettisivujen ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Nettisivut jäsenneltiin yrityksen toiveiden mukaan helposti silmäiltäväksi kokonaisuudeksi, jossa pääpaino on yrityksen palveluissa ja tarjotuissa malleissa. Tarjontaa tuodaan esille myös kuvagallerian avulla. Nettisivupakettiin sisällytettiin lisäksi sähköinen yhteydenottolomake, joka helpottaa kyselyiden ja tarjouspyyntöjen tekoa. 

Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voidaan laajentaa joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Nettisivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, johon asiakas saa omat tunnukset.


www.kymppikoura.fi


Lisätietoja:

KymppiKoura Oy
050 325 9346
kymppikoura (at) kymppikoura.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi