Rakennus Valkealle uudet nettisivut

20.03.2013

Rakennus Valkea Oy:n nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Monipuolisia rakentamisen palveluita tarjoava Rakennus Valkea Oy halusi tehostaa yrityksensä nettinäkyvyyttä ja näin hankkia uutta kilpailuetua markkinoilla. Käyttöön haluttiin uusi nettisivusto, jota olisi helppo päivittää ja jonka ulkoasu tukisi remontti- ja saneerauspalveluiden myyntiä. Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä. Rakennus Valkea Oy:n nettisivupakettiin varattiin useita sisältösivuja sekä yhteydenottoa helpottava palautelomake. Sivujen ulkoasu räätälöitiin yrityksen toiveiden mukaan sinisen ja harmaan sävyjä käyttäen.

Yrityspalvelujärjestelmän nettisivuja hallitaan helppokäyttöisellä sivueditorilla. Suomenkielisen editorin käyttö ei vaadi ohjelmointitaitoja, vaan asiakas voi itse lisätä sivuille kuvia ja muokata tekstejä. Myös lisäpalveluiden tilaaminen onnistuu hallintaliittymän kautta vaivattomasti. Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketteihin täällä>>


www.rakennusvalkea.fi

 

Lisätietoja:

Rakennus Valkea Oy
040 8320 488
jouni.turtiainen (at) rakennusvalkea.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi