Putaan Jakelu jakaa mainokset ja lehdet

19.03.2013

Pihtiputaan talousalueella mainosten ja lehtien viikonloppujakelua tarjoava Putaan Jakelu löytyy nyt NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä toteutetuilta nettisivuilta.

Pihtiputaalla ja lähialueilla toimivan jakeluyrityksen nettisivujen tekoon valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän helposti päivitettävissä oleva nettisivupaketti. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voidaan koota sopiva paketti yrityksen tarpeiden mukaan. Putaan Jakelun sivuilla tärkeimmässä osassa ovat yrityksen yhteystiedot. Yhteydenoton ja tarjouspyyntöjen jätön tueksi sivuille lisättiin sähköinen yhteydenottolomake.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. Putaan Jakelun nettisivut löytyvät osoitteesta putaanjakelu.fi>>

 

Lisätietoja:

Putaan Jakelu Ky
040 683 7934
puttaanjakelu (at) gmail.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi