Varkauden Huoltopiste korjaa koneet ja laitteet

15.03.2013

NettiTieto suunnitteli ja toteutti Varkauden Huoltopisteelle uuden yritysilmeen, nettisivun, logon ja käyntikortit.

Varkauden Huoltopisteen nettisivu toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka etuja ovat mm. tehokas hakukoneoptimointi ja helppo päivitettävyys. Pk-yritykselle Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut sopivat erityisen hyvin, koska nettisivupaketti kootaan yrityksen tarpeiden mukaan ja asiakas maksaa ainoastaan tarvitsemistaan ominaisuuksista. Ulkoasun räätälöinnillä sivustosta saadaan näyttävä ja yrityksen toimintaa parhaiten tukeva.

 NettiTiedon mainostoimisto suunnitteli Varkauden Huoltopisteelle uuden ilmeen, nettisivuston ulkoasun, logon ja käyntikortit. Ulkoasun haluttiin olevan kiinnostava ja kuvastavan yrityksen toimintaa. Ilmeen raikastaminen onnistui hyvin. Pienkone-, raskaskone- ja henkilöautohuoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys sai nettisivuilleen raikkaan vihreät sävyt, joita käytettiin myös logossa. Nettisivujen ilme viimeisteltiin laadukkailla kuvilla.


www.varkaudenhuoltopiste.fi

 

Lisätietoja:

Varkauden Huoltopiste Ky
0400 858 675
info (at) varkaudenhuoltopiste.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi