NettiTieto näytteilleasettajana Hair & Beauty -messuilla

15.03.2013

NettiTieto esitteli ajanvarausjärjestelmät, nettisivu- ja verkkokauppapaketit sekä kassat kauneusalan yrittäjille Hair and Beauty -messuilla Helsingissä 10.–11.3.2013.

Kauneusalan ammattilaismessuilla Finlandia-talossa esiteltiin hius- ja kosmetologialan uusimmat trendit ja uutuustuotteet sekä seurattiin hius- ja meikkikilpailuja ja näytöksiä. NettiTiedon osastolla kampaamo- ja kosmetologialan yrittäjät tutustuivat yritystoimintaa tukeviin sähköisiin ratkaisuihin ja mainostoimistopalveluihin. Uutuutena esiteltiin erityisesti kauneusalan yrittäjien tarpeisiin räätälöity ajanvarausjärjestelmä.

– Messut onnistuivat meidän osalta todella hyvin. Kiinnostus sähköisiin ratkaisuihin oli suurta ja saimme paljon uusia kontakteja, joista lähdetään rakentamaan yhteistyötä, kertoo NettiTiedon myyntijohtaja Tero Niemi.

– Olemme jo sopineet yhteistyön aloittamisesta Suomen Hiusyrittäjät ry:n kanssa. Lisäksi vireillä on yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa. Aika on sellainen, että jokainen yrittäjä tarvitsee nettisivut ja verkkokauppakin kiinnostaa. Myös sähköinen ajanvarausjärjestelmä on nyt IN juttu, Niemi jatkaa.


NettiTieto tarjoaa helppokäyttöiset ja kustannustehokkaat järjestelmät ajanvarauksen, myynnin ja asiakashallinnan tueksi. Toteutamme nettisivut, verkkokaupparatkaisut ja räätälöidyt ohjelmistot ammattitaidolla. Mainostoimistomme suunnittelee yritysilmeen mukaiset materiaalit nettisivujen ulkoasusta ikkunateippauksiin käyntikortteihin ja mainoksiin.


www.hairandbeauty.fi