Tuoretta kalaa Tervosta

14.03.2013

Kalastusta ja kalanjalostusta harjoittava Markkasen Kala Oy tuo palvelunsa esille NettiTiedon toteuttamilla nettisivuilla.

Yrittäjä Kari Markkanen myy tuoretta järvikalaa tukkuliikkeille, ravintoloille ja kaupoille sekä suoramyyntinä paikan päällä Tervon lohitiellä. Kymmenisen vuotta toimineen yrityksen toimintaa haluttiin tukea ottamalla käyttöön nettisivut. Sivuston haluttiin tukevan kalakauppaa ja tuovan uusia asiakkaita myös kuluttajasektorilta.

Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä. Sivuston ulkoasu valittiin valmiista ulkoasumalleista, joista löytyi sopiva sinisävyinen layout. Yhteydenottaminen haluttiin tehdä asiakkaille mahdollisimman helpoksi, joten yhteystietojen ja kartan lisäksi sivuille lisättiin myös sähköinen yhteydenottolomake.

NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista mainostoimistopalveluihin. Nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita.


www.markkasenkala.com


Lisätietoja:

Markkasen Kala Oy
045 631 9945
kalakari (at) dnainternet.net

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi