NettiTieto mukana Pirkanmaan eBuustissa

11.03.2013

NettiTieto on valittu sähköisten ratkaisujen ja järjestelmien palveluntarjoajaksi Pirkanmaan eBuusti-hankkeeseen. eBuustin kautta yritykset saavat rahoitusta mm. NettiTiedon nettisivujen, verkkokaupparatkaisujen ja muiden liiketoimintaa tukevien järjestelmien käyttöönottoon ja konsultointiin.

eBuustin kautta Pirkanmaan pk-yritykset saavat neuvontaa ja ohjausta mm. nettisivujen kehittämiseen, verkkoliiketoiminnan hyödyntämiseen ja sähköisten järjestelmien käyttöönottoon.  NettiTieto tarjoaa osaamistaan hankkeen kaikilla osa-alueilla. eBuustin kautta yritysten on mahdollista hankkia palvelut edullisesti 30–50 % omarahoitusosuudella.

Hankintakausi on alkanut 22.2.2013. Hanke jatkuu vuoden 2014 loppuun.  
 

Lisätietoja:
NettiTieto Oy, myynti
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi

www.ebuusti.fi