B2Bstoresta yritystuotteet helposti netistä

11.03.2013

Tikki-Miettisen yritystuotteiden verkkokauppa toteutettiin NTG Verkkokauppa -järjestelmällä.

Tikki-Miettinen Oy avasi vuoden 2013 alussa yritystuotteiden verkkokaupan, jonka toteutuksesta vastasi NettiTieto. Verkkokaupan ulkoasu räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaisesti NettiTiedon mainostoimistossa ja tuotteisiin lisättiin Tikki-Miettisen laaja valikoima liikelahjoista promotuotteisiin ja yritystekstiileihin. Rekisteröitymisen vaativa verkkokauppa on suunnattu tukkureille ja jälleenmyyjille.

NTG Verkkokaupan avulla markkina-alueen laajentaminen on helppoa. Kuten NettiTiedon nettisivujärjestelmät myös verkkokauppa on hakukoneystävällinen ja tehostaa yrityksen tuotevalikoiman löytymistä netin kautta tehdyissä hauissa. Verkkokaupan toiminnallisuutta voidaan laajentaa ottamalla käyttöön lisäoptioita kuten erilaisia rajapintoja muihin ohjelmistoihin, räätälöintiä tai uutiskirjeitä.

Tikki-Miettinen Oy on vuodesta 1979 toiminut yritystekstiilejä ja brodeerausta tarjoava yritys. Tuotevalikoima on laajentunut kattamaan myös työasut, liikelahjat ja promotuotteet.

Tutustu Tikki-Miettisen B2Bstoreen>>

Lisätietoja:

Tikki-Miettinen Oy
040 544 1002
petri.miettinen (at) b2bstore.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi