Ihanaiset.fi-verkkokaupasta unelmia arkeen

06.03.2013

Kotimainen Ihanaiset.fi-verkkokauppa sai ilmeensä NettiTiedon mainostoimistosta. Sivusto on toteutettu NTG Verkkokauppa -järjestelmällä. 

NettiTieto toteutti Wimikam Ihanaiset Oy:n uuden verkkokaupan, joka toimii osoitteessa ihanaiset.fi. Verkkokauppaan suunniteltiin raikas ilme, joka toistaa logon värimaailmaa. Sisältöä sivuille tuo laaja tuotevalikoima, jossa pääpaino on laadukkaissa ja persoonallisissa tuotteissa. Verkkokauppaan lisättiin myös palautelomake sekä englanninkielinen valmius, jonka kauppiaat voivat aktivoida käyttöön heti halutessaan. Kaupan tarkoituksena on tuoda erityisesti hankalammin saatavissa olevia ja suosittuja suomalaisia tuotteita saataville, asiakkaiden asuinpaikastaan riippumatta.

Ihanaiset.fi-verkkokauppa on helppokäyttöinen ja laadukas NTG Verkkokauppa.  Järjestelmä on helppokäyttöisen hallintaliittymän ansiosta erittäin nopea ottaa käyttöön. Verkkokauppaa voidaan räätälöidä yrityksen toiveiden mukaan, mutta jo perustuote sisältää kaikki tarvittavat elementit virtuaalikaupan perustamiseen. Tuotteita ja sivujen sisältöjä päivitetään selainkäyttöisen hallintaliittymän kautta.

Siirry ostoksille Ihanaiset.fi-verkkokauppaan>>


Lisätietoja:

Wimikam Ihanaiset Oy
asiakaspalvelu (at) ihanaiset.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi