DataMan aloitti toimintansa NettiTiedon palveluiden tukemana

05.03.2013

DataManin yritystoiminta startattiin vuoden 2012 lopulla käyntiin NettiTiedon suunnitteleman nettisivuston avulla.

DM Finland Oy eli DataMan tarjoaa atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointia Savossa toimiville yrityksille. Yrityksen toiminta perustuu vahvaan, yli 15 vuoden kokemukseen operaattorikentästä ja yritysten tietoliikenteestä – asiakkaat saavat asiantuntevaa palvelua ja osaamista tietoliikennepalveluiden kilpailuttamiseen ja toimivien yhteyksien ja verkkojen rakentamiseen.

Vasta aloittaneelle yritykselle haluttiin toimintaa tukeva imago, jota lähdettiin rakentamaan laadukkaan nettisivuston ja yritysilmeen avulla. Nettisivustosta haluttiin riittävän laaja, jotta konsultointipalvelut saadaan selkeästi esille. Lisäksi haluttiin logo ja sivustolle räätälöity ulkoasu, jota voitaisiin hyödyntää myös markkinointimateriaaleissa. Nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

DM Finlandin nettisivustopakettiin varattiin kuusi sisältösivua, oma domain ja yrityksen nimelle personoidut sähköpostipalvelut. Logon ja nettisivuston ulkoasun suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto.


www.dataman.fi

 

Lisätietoja:

DM Finland Oy
0400 857 856
simo.ronkko (at) dataman.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi