Kansainvälinen Endora International ja NettiTieto yhteistyöhön

28.02.2013

NettiTieto Oy toteutti kansainvälisillä markkinoilla toimivan Endora Internationalin laajan nettisivuston.

Endora International on sähköiseen liiketoimintaan, telemarkkinointiin ja puhelinpalveluihin sekä ohjelmistojen ja järjestelmien kehitykseen erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa palvelut kansainvälisille markkinoille. Toiminnan tueksi haluttiin laaja nettisivusto, joka tukisi myös palveluiden markkinointia ja tiedotusta. Kokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Endora Internationalin nettisivupakettiin valittiin rajaton sivumäärä, räätälöity ulkoasu, englannin ja suomenkielinen kielituki, bannerialueet ja uutiskirjemoduuli. Sähköisellä uutiskirjeellä yritys tiedottaa sidosryhmiään ja uutiskirjettä voidaan käyttää myös suoramarkkinoinnissa. NettiTiedon mainostoimisto suunnittelu sivuston ulkoasun ja toteutti tekstisisällön. Myös englanninkielinen käännös tilattiin NettiTiedolta.

Yrityspalvelujärjestelmä sopii joustavuutensa vuoksi sekä isoille että pienille yrityksille. Jokainen nettisivupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja pakettiin valitaan halutut ominaisuudet ja riittävä määrä sisältösivuja. Ominaisuuksia ja sivuja voi lisätä joustavasti.


www.international.fi


Lisätietoja:

Endora International Oy
0200 311 33
info (at) endorainternational.com

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi