BasicWind puhuu ystävällisen palvelun puolesta

26.02.2013

NettiTieto toteutti BasicWind Oy:n uudet nettisivut ja verkkokaupan.

BasicWind Oy valitsi uuden nettisivustonsa toteuttajaksi NettiTiedon. BasicWind tarjoaa liikkeenjohdon konsultointipalveluita ja nettisivustolla tuodaan esille erityisesti ystävällisen palvelun merkitystä.

Yritykselle valittiin kuusisivuinen, yritysilmeen mukaisesti räätälöity nettisivupaketti, johon haluttiin yhdistää myös verkkokauppa. Kokonaisuus toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Verkkokaupan ja nettisivuston ilmeen suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto, ja vallitsevaksi väriksi valikoitui pirteä vihreä. Sivuille lisättiin sähköinen yhteydenottolomake, jonka toivotaan helpottavan palautteen antoa ja madaltavan yhteydenottokynnystä.

NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita.


 

Lisätietoja:

Basic Wind Oy
045 886 8168
www.basicwind.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi