HM Mestari-Muurauksen vankka osaaminen näkyy

25.02.2013

NettiTieto toteutti HM Mestari-Muuraus Oy:n nettisivut ja nosti yrityksen näkyviin myös netissä.

HM Mestari-Muuraus on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka palvelut keskittyvät mm. muuraukseen, laatoitukseen ja tulisijoihin. Yrityksen omistaja Heikki Miettinen on toiminut alalla jo 27 vuotta ja toimeksiannot hoituvat laadukkaasti, kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Nettisivujen toteuttajaksi yritys valitsi NettiTiedon.

Nettisivujen avulla HM Mestari-Muuraus halusi parantaa yrityksen tunnettuutta ja löydettävyyttä myös netissä. Sivustolle haluttiin yrityksen toimintaa mukaileva ilme ja paljon kuvia. Nettisivujen ulkoasussa yhdistyy ajatus materiaaleista ja valmiista tuotteista – taustalle valittiin kaunis kiviseinä ja malleja yksilöllisistä kokonaisuuksista, joita yritys on toteuttanut. Referenssikuvia koottiin myös kuvagalleriaan, josta löytyy omat kansiot tulisijoille sekä muuraus- ja laatoitustöille. Yhteydenottaminen haluttiin tehdä mahdollisimman helpoksi, joten sivuille lisättiin myös sähköinen yhteydenottolomake.

Sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka nettisivut ovat hakukoneystävällisiä ja helposti päivitettävissä selainpohjaisen sivueditorin avulla. Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketteihin täällä>>


www.mestarimuuraus.fi


Lisätietoja:

HM Mestari-Muuraus Oy
0400 679 131
h.miettinen (at) mestarimuuraus.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi