Maalauspalveluyritykselle uusi ilme

21.02.2013

Luumäen Maalauspalvelu Oy:lle suunniteltiin nettisivusto, logo ja käyntikortit.

NettiTiedon mainostoimisto toteutti Luumäen Maalauspalveluille uuden yritysilmeen, joka otettiin käyttöön nettisivuilla. Samalla yritykselle suunniteltiin logo ja uuden ilmeen mukaiset käyntikortit. Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä ja pakettiin yhdistettiin sähköpostipalvelut, ulkoasun räätälöinti, sähköinen yhteydenottolomake ja kuvagalleria.

Yritysilmeen vallitsevaksi väriksi valittiin vahva punainen, jota käytettiin sekä logossa että nettisivujen ulkoasussa. Nettisivuille eloa tuotiin lisäksi vaihtuvilla slideshow-kuvilla, jotka ovat näkyvissä jokaisella sivulla. Lisäksi kuvia löytyy kuvagalleriasta, jonne kootaan referenssikuvia erilaisista toimeksiannoista. Galleriaominaisuuden ansiosta kuvia on mukava selata ja niiden lisääminen on helppoa. Sisällössä keskityttiin palvelutarjontaan ja referensseihin.


www.luumaenmaalauspalvelu.fi

 

Lisätietoja:

Luumäen maalauspalvelu Oy
040 518 0809
janne.laine (at) luumaenmaalauspalvelu.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi