Hyvinvointia ravintoneuvonnalla

20.02.2013

Ravinto- ja hyvinvointipiste Pippuri antaa yksilöllistä ravintoneuvontaa hyvinvoinnin tueksi. Hyvinvointipisteen uudet nettisivut avattiin osoitteessa ravintopistepippuri.fi.

Pippurin ravintoneuvonta perustuu luontaislääketieteen menetelmiin, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena. Luontaislääketiede tukee terveydenhoitoa ravinnon- ja ravintolisien avulla, ilman lääkkeitä. Yrittäjä halusi toimintansa tueksi nettisivut, joilla esittelee yrityksensä toimintaa ja palveluja. Sivustolle koottiin palveluvalikoiman ja hinnaston lisäksi vinkkejä ja reseptejä terveelliseen ruokailuun.

Hyvinvointipisteen nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupakettiin varattiin useita sisältösivuja, jotta yrityksen palveluvalikoima nousee esille helposti silmäiltävässä muodossa.  Sivuston ulkoasu valittiin valmiista ulkoasumalleista, joista löytyi sopiva yrityksen ilmettä mukaileva, raikas ja hedelmäinen layout. Sivuille lisättiin myös yhteydenottolomake, kartta ja paljon sivustoa elävöittäviä kuvia. Nettikäyttöisen sivujenhallinnan avulla sivuston päivittäminen on helppoa ja yrittäjä pystyy itse lisäämään sivuille uusia reseptejä ja vinkkejä tai ajankohtaisia tarjouksia. Sivuston päivittäminen ei vaadi ohjelmointitaitoja. 


www.ravintopistepippuri.fi

 

Lisätietoja:

Ravinto- ja hyvinvointipiste Pippuri
040 836 7774
nitta (at) ravintopistepippuri.fi


NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi