Lapra on rakennus- ja maanrakennustöiden ammattilainen

18.02.2013

Rakennusalalla toimiva Lapra uudisti ilmeensä NettiTiedon palveluiden avulla.

NettiTieto toteutti rakennus- ja maanrakennusalalla toimivan Lapra Oy:n nettisivu-uudistuksen ja suunnitteli sivustolle näyttävän, yrityksen toimintaa tukevan ulkoasun. Moderni ilme on koostuu tarkoin valituista kuvista, sivun asettelusta ja väreistä. Eloa sivustoon tuo vaihtuvien kuvien slideshow.

Nettisivupakettiin valittiin riittävästi sisältösivuja, jotta sivuston rakenne pysyy selkeänä. Eri palvelualueet jaettiin omien otsikoidensa alle, jolloin sivujen käyttäjä löytää etsimänsä vaivattomasti. Yhteystietojen yhteyteen lisättiin sijaintia havainnollistava kartta.

Sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Tutustu Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketteihin täällä>>


www.lapra.fi


Lisätietoja:

Lapra Oy
0400 678 481
rkp (at) lapra.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi