PP-Electro avasi nettisivut

15.02.2013

NettiTieto suunnitteli ja toteutti PP-Electrolle yritysilmeen mukaisesti räätälöidyt nettisivut.

PP-Electrolla on sähkötarvikkeiden myymälä, josta löytyy laaja valikoima valaisimia, lamppuja, kodin elektroniikkaa ja muita tarvikkeita. Myymälämyynnin lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu monipuolista suunnittelu- asennus- ja huolto-osaamista. Kangasniemen keskustassa toimivalle yritykselle on tärkeää, että yrityksen tarjonta saadaan tehokkaasti asiakkaiden tietoisuuteen. Nettisivut otettiin käyttöön, jotta yritys löytyisi mahdollisimman hyvin myös netin kautta.

PP-Electron nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä ja nettisivupakettiin sisällytettiin räätälöity ulkoasu. Rakenteesta haluttiin selkeä ja tehosteväriksi valittiin sähäkkä sininen. Sivuille lisättiin sähköinen yhteydenottolomake ja käyttöön otettiin myös yrityksen nimelle personoidut sähköpostipalvelut. Hakukoneystävällisiksi suunnitellut Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut tukevat yrityksen löytymistä myös hakukoneiden kautta.

Hinnaltaan kilpailukykyiset nettisivupaketit kootaan aina yrityksen tarpeiden mukaan. Pakettiin valitaan halutut ominaisuudet ja tarvittava määrä sivuja, ja kokonaisuutta voidaan laajentaa joustavasti uusilla toiminnallisuuksilla.


www.pp-electro.fi

 

Lisätietoja:

PP-Electro Ky
0207 983 480
pentti.pylvanainen (at) pp-electro.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info (at) nettitieto.fi